Pechtold wil dat we allemaal vóór het verdrag van de EU met...

Pechtold wil dat we allemaal vóór het verdrag van de EU met Oekraïne moeten stemmen

921
0
DELEN
PVV

Alexander Pechtold kwam bij ‘WNL’ uitleggen waarom we op 6 april vóór dat verdrag van de EU met Oekraïne moeten stemmen. 

Vanwege Poetin.

Eigenlijk ben ik nog steeds te naïef, als ik het optreden van iemand als Pechtold, met Oekraïne als thema, aangekondigd zie worden, juist voor het ‘reclameblok‘. Ik denk nog steeds: ‘Zal mij benieuwen….‘. Terwijl ik natuurlijk weet dat Pechtold een Atlanticus en ‘Bilderberger‘ is, en dat het script voor die groep politici vereist dat ze ons angst aan moeten praten voor de Russen, en Poetin in het bijzonder.

Irrationele angst, die verder ook niet hoeft te worden onderbouwd, want ‘dat weet toch iedereen‘. Zoals vóór de Tweede Wereldoorlog ook ‘iedereen‘ wel wist dat de Joden niet deugden. En dat die Joden allemaal communisten waren, die onze vriend de Tsaar in Rusland hadden vermoord, en er op uit waren de wereld te veroveren. Daarom peinsden landen als Frankrijk en Engeland er ook niet over om met die doodenge Sovjet-Unie samen te werken om Hitler de wind uit de zeilen te nemen, tot het te laat was.

Pechtold is juist afgelopen week even een kijkje wezen nemen in Oekraïne, op uitnodiging van een ‘koffieboer‘, die met zijn privé-vliegtuig toch die kant op ging. Die ‘koffieboer‘ heeft dat privé-vliegtuig nodig, omdat het hoofdkantoor hier, in het veilige Nederland is, maar de slaven die de bonen malen niet meer in Nederland werken, omdat hier de lonen te hoog zijn, en er teveel regels zijn. En het is goed voor Nederland, en de EU als geheel, als meer bedrijven de wijk nemen naar ‘lage-lonen-landen‘, en wij achterblijven met de ‘regelgevers‘ en de belastingontduikende multinationals. Kennelijk.

Oekraïne is zwaar crimineel, door en door corrupt, en het is er een politieke chaos van jewelste sinds de coup van de NAVO tegen de gekozen president. Die president werd, in strijd met een ander soort akkoord dat de EU had gesloten met die president, en de oppositie, afgezet in een gewelddadige coup. Een ander soort akkoord dan dat Associatie-akkoord. Een akkoord dat je de volgende dag zonder wroeging in de open haard kan mieteren. Maar juist daarom moeten we in zee gaan met dat land. Wie dat niet begrijpt, heeft zijn Atlantische huiswerk niet gedaan. En ik mag dan naïef zijn, maar ik ben niet blind. Ik zie Pechtold meesmuilend glimlachen als Jan Roos, met zijn ‘overdreven bril’, maar dit keer zonder ‘matrozenpetje‘ kritiek uit op het standpunt van Pechtold. Dat is nu de insteek in Atlantische kring, zoals ik eerder al constateerde toen ik de berichtgeving van NRC op dit punt tegen het licht hield: Studentikoze grap. Jan Roos. Leuk. Maar nu even serieus…….. En inderdaad, Syp Wynia, voorstander van dat verdrag, verschijnt in beeld, en als op commando zet Pechtold een serieus gezicht op. grappig!

Er is echt niemand te vinden die serieus denkt dat dat verdrag een goed idee is, in die zin dat het de EU, of Nederland voordeel op gaat leveren. Maar we moeten wel, vanwege Poetin……..

NRC plaatste een ‘ingezonden brief‘ van iemand die het verdrag had gelezen, en ruiterlijk toegaf dat het puur gif is voor ons land, en de EU. Ik dacht nog: Wat krijgen we nou? Is NRC van haar Atlantische geloof gevallen? Maar vervolgens keerde de briefschrijver zich tegen dat referendum, omdat we ‘in een democratie‘ onze afkeer kenbaar dienen te maken bij de verkiezingen. En niet tussentijds. Dat politici aan de lopende band beslissingen nemen die slecht zijn voor ons, als burger, dat was een gegeven. Daar moesten we maar mee leven. Jammer dan. En ik dacht nog: Daar dacht mevrouw Nuland met haar team duidelijk anders over! En dat moet ik dan nu met de mantel der liefde toedekken?

Inhoudelijk is dat verdrag niet te verdedigen. En die geopolitieke kleuters die wereldwijd al zoveel schade hebben aangericht, en een spoor van ‘failed-states’ achter zich aan zeulen, staan op het punt om van de héle EUéén groot Oekraïne te maken. Niet alleen kan ik niet wachten tot de volgende verkiezingen om daar mijn stem tegen te verheffen, maar ik heb ook geen vertrouwen in ‘Den Haag‘, of ‘Brussel‘, of ‘Washington‘, om dat proces te stoppen. Juist omdat het gebaseerd is op haat tegen de Russen, en Poetin, die eerst weg moet, voordat ze daar weer semi-normaal kunnen denken. Want waar het alternatief voor die schare Atlantische cheerleaders is dat men ultra-nationalisten als Wilders in de armen vliegt, is dat in zijnuitwerking exact hetzelfde. Beiden zijn er op uit de EU te laten imploderen naar Libisch, of Syrisch model, als we erin volharden de EU een ‘eigen smoel‘ te geven. De EU is voor ‘Washington‘ en de Atlantici slechts interessant als wapen tegen Poetin, en anders niet.

En mocht het uit de klauw lopen, dan hebben de Pechtolds van deze wereld altijd wel vrienden met privé-vliegtuigen om hen weg te brengen naar een veilige haven, waar ze een ‘regering-in-ballingschap‘ kunnen opzetten, zoals die Atlantici voor Libië en Syrië ook hebben gedaan. U en ik mogen op zoek naar een mensensmokkelaar.

[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Reacties

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *