Zo denken gemiddelde wilders stemmers over kut- en andere Marokkanen

Zo denken gemiddelde wilders stemmers over kut- en andere Marokkanen

934
1
DELEN
asielzoekers

Ieder die zich aangesproken voelt moet eens goed bedenken wat hij of zij kan doen om het andere deel van de stemmers te laten zien dat Wilders volgers niet zo denken!.

Er is iets op gang gekomen sinds de PVV hoog in de peilingen staat is er politiek veel te beleven, maar wat horen we over de werkelijke plannen van Geert wilders?, hoe gaat hij ons land besturen?, niemand weet het!, en als je aan een doorsnee Wilders stemmer vraagt dan hoor je eenzijdig weg met al die vluchtelingen maar is de echte vluchteling werkelijk een groot probleem?.

Kut- en andere Marokkanen

‘Ik kom schrikbarend veel leerlingen tegen die zich helemaal geen Nederlander voelen, alleen moslim. Zij vinden de Nederlanders racisten. Ik maak me veel meer zorgen over die enorme groep dan over de Syriëgangers.

De moslims die zich afkeren van onze samenleving, die een hekel hebben aan de Nederlandse samenleving, aan de Nederlanders, de politie en Wilders. Ze denken: Ik hoor er toch niet bij. De racisten, de Nederlanders, beledigen mijn profeet.’

Gemiddeld is 38,7 procent van de Marokkaanse mannen tussen de 12 en de 24 jaar in de 22 zogeheten Marokkanengemeenten ‘één of meerdere malen bij de politie beland’. In enkele gemeenten loopt dat percentage op tot de boven de 47 procent.

In Amsterdam bleek 70 procent van de Marokkaanse jongens tussen de 12 en 24, met één of meerdere processen-verbaal in de politieregisters voor te komen.

Dit zijn jongens die er niet voor terugdeinzen om een oude dame te beroven, haar tegen de grond te hengsten en vervolgens op straat uitgebreid te bepissen.

We hebben het over jongens die fietsende Hollandse vrouwen op de scooter van hun handtas beroven en hen zonder mededogen twintig, dertig meter gillend over het asfalt meesleuren, omdat ze hun tas niet willen loslaten. We hebben het over jongens die tijdens een gewapende overval bij Blokker een winkelmeisje aan haar haren tien, vijftien meter over de vloer door de hele zaak heen trekken om haar te dwingen de kluis te openen.

We hebben het over jongens die met zijn drieën een 69-jarige vrouw tegen de grond schoppen omdat ze haar handtas niet wil loslaten.

We hebben het over jongens die, zonder met hun ogen te knipperen, een juwelier of sigarenboer doodschieten voor een paar honderd euro uit de kassa.

Dus Geert Wilders heeft nog een hoop werk te verrichten binnen deze twee jaar….

EN DAN NOG EVEN DIT!

Neem uw rekenmachientje en reken het na: met wat geluk en een goede aanpak op deze aardbol kan een geloofsgetrouwe snoeper 19.674 maagden krijgen in het moslim Paradijs…

[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Reacties

Reacties