Wat is de beste cryptocurrency voor langetermijninvesteringen? Ontdekken

Wat is de beste cryptocurrency voor langetermijninvesteringen? Ontdekken

Spread the love

Cryptocurrency wordt steeds populairder onder beleggers, niet alleen voor kortetermijnwinsten, maar ook als middel voor langetermijninvesteringen.

Cryptocurrency is tegenwoordig nauwelijks een speculatieve investering. Particuliere en institutionele beleggers nemen de digitale activa zeer serieus. Omdat er zoveel in de digitale valuta rondgaat, behandelen investeerders ze als nuttig voor niet alleen kortetermijnwinsten, maar ook voor langetermijninvesteringen. Maar in welke moet je kiezen om in te investeren? Om het u gemakkelijker te maken, bespreken we enkele cryptomunten die keer op keer bovenaan de marktkapitalisatiegrafieken hebben gestaan. Gezien hun relatieve stabiliteit kunnen dit goede keuzes zijn voor een langetermijninvestering.

Hieronder vindt u details over cryptocurrencies:

1) Bitcoin (BTC)

Bitcoin is ‘s werelds grootste cryptocurrency. De waardering neemt toe naarmate meer beleggers dit ‘digitale goud’ onderschrijven. De meest vitale factor achter zijn gewaardeerde waarde is de maximale limiet van zijn munten: 21 miljoen.

 

2) Ethereum (ETH)

Ethereum of ether concurreert bijna altijd met Bitcoin, Ethereum of ether. Het aandeel in de cryptomarkt steeg onlangs van 18 procent naar 20 procent. Het is een gedecentraliseerd blockchain-platform dat derden uitschakelt.

 

3) Cardano (ADA)

Cardano is ook een gedecentraliseerd blockchain-platform dat een native cryptocurrency gebruikt. Het maakt veilige peer-to-peer transacties mogelijk. Beste app voor crypto vind je online. Er zijn plannen om er binnenkort slimme contracten op te zetten.

 

4) Uniswap (UNI)

Deze valuta maakt het gebruik van slimme contracten al mogelijk. Het faciliteert geautomatiseerde transacties met tokens op de Ethereum-blockchain.

 

5) Dogecoin (DOGE)

Cryptocurrency-uitwisselingen in heel India zeiden tegen DGCI Crackdown, Rs. 70-crore belastingontduiking gedetecteerd. De munt heeft sinds de oprichting een hoge mijnbouwsnelheid verdiend. Het bevindt zich nog in het speculatieve stadium en heeft de dollargrens niet overschreden. Het heeft echter een grotere oplage en een onbeperkte capaciteit om meer te ontginnen.

 

6) Binance-munt (BNB)

Net als Bitcoin heeft het een limiet op het aantal tokens dat het circuleert: 200 miljoen munten. Het volgt ook een driemaandelijkse routine van het vernietigen of “verbranden” van een groot deel van zijn valuta rond het jaar. wat levert crypto staking op? Dit zijn belangrijke redenen voor de stijgende waarde.

 

7) Polkadot (DOT)

Deze valuta biedt een brug voor netwerken, zodat veel applicaties die op Polkadot zijn gebouwd, ook op Ethereum en Bitcoin kunnen werken. Het is echter schaalbaarder en sneller.

 

8) Aanbinden (USDT)

Het werd een van de eerste cryptocurrencies gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. Het is een op blockchain gebaseerde cryptocurrency. De munten worden ondersteund door fiat-valuta’s die in banken worden bewaard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.